DAVIDSEN STØTTER IGEN SES SPEEDWAY I 2024

22/01/2024

Når den kommende sæson i SpeedwayLigaen skydes i gang, onsdag den 10. april, har SES – Sønderjylland Elite Speedway igen Davidsens Tømmerhandel A/S med som teamsponsor. Den landskendte trælastkoncern fortsætter hermed sit engagement, både for det professionelle speedwayhold og for Vojens Speedway Klub.

Photo: Frank Cilius

By Ib Søby

Davidsen har siden 2004 været en markant støtte for den regionale elitesport, i et tæt samarbejde med SønderjyskE herrehåndbold i Sønderborg og kvindehåndbold i Aabenraa, samt SønderjyskE ishockey i Vojens.

Davidsen er også kendt som hovedsponsor for SønderjyskE i fodboldens næstbedste række, men som i kraft af en øjeblikkelig førsteplads, har gode muligheder for tilbagevenden til Superligaen.  

– Vi er overbeviste, at den sønderjyske sammenhængskraft sikrer et stærkt Sønderjylland. Vores store engagement i sporten er med til at skabe synlighed for Sønderjylland i resten af Danmark og synlighed betyder meget for udviklingen af vores region, både for vores mange kunder og for vores medarbejdere, siger Henrik Clausen, som er administrerende direktør i Davidsens Tømmerhandel.  

Davidsen blev etableret i Sommersted i 1944, og har nu hovedkontor i Kolding. Man tilbyder en bred vifte af produkter inden for trælast og byggeri, og ud over at være en landsdækkende tømmerhandel, med over 850 ansatte, driver Davidsen også en af branchens største webshops, davidsen.dk

Stor hjælp fra Davidsen

– Vi er stolte over opbakningen fra Davidsen, som er en velrenommeret sønderjysk virksomhed, og som faktisk har været med, allerede fra da jeg overtog driften af Vojens Speedway Center ved nytåret 2019, siger klubformand og direktør i SES Jacob Olsen.

– I dagligdagen er det også en stor hjælp for os, at vi har Davidsen i nærheden, når vi skal bruge byggematerialer, maling og værktøj til at vedligeholde vores stadionanlæg, som blev etableret i 1975, fastslår Jacob Olsen.

I 2021 vandt SES DM-sølv og triumferede i samme års pokalturnering. Året efter blev det til historisk DM-guld, mens holdet i fjor måtte tage til takke med nyt DM-sølv, slået af Esbjerg Vikings i en hæsblæsende finale.

SES – Sønderjylland Elite Speedway åbner den kommende sæson mod Holsted Tigers, onsdag den 10. april, på Vojens Speedway Center.

Latest news

BERNTZON FORTSÆTTER HOS SES

Den 30-årige svenske topkører Oliver Berntzon fortsætter sin danske karriere hos SES – Sønderjylland Elite Speedway i 2024. Hermed er SES truppen på ni kørere, inden transfervinduet lukker den 1. marts. Af Ib Søby Tilbage i 2010 var Oliver Berntzon også en del af...

Mads Hansen: Stabilitet er styrke

Den 23-årige Mads Hansen er Sønderjyllands mest markante speedwayprofil i mange år. Han håber på landshold, grandprix wildcard til Vojens, og deltagelse i SEC EM serien i 2024. Men hans altoverskyggende mål er, at udvise stabilitet og fremgang for sine klubhold i...

ZMARZLIK KÅRET AF JOURNALISTER

Foto: Discovery En udvalgt panel af 18 speedway-journalister fra hele verden, har kåret den firedobbelte verdensmester Bartosz Zmarzlik som klodens suverænt bedste i 2023. Hermed blev Zmarzlik den allerførste vinder af den ny-indstiftet pris DET GYLDNE HJUL, anført af...

HANS ANDERSEN STOPPER

En af Danmarks mest succesrige speedwayprofiler gennem tiderne har valgt at stoppe. Efter 23 år som professionel, har Hans Andersen besluttet trække sig tilbage fra den sport, hvor han har givet de danske fans en række store oplevelser - Det føles rigtigt nu. Jeg...

Share on social media