DAVIDSEN STØTTER IGEN SES SPEEDWAY I 2024

22/01/2024

Når den kommende sæson i SpeedwayLigaen skydes i gang, onsdag den 10. april, har SES – Sønderjylland Elite Speedway igen Davidsens Tømmerhandel A/S med som teamsponsor. Den landskendte trælastkoncern fortsætter hermed sit engagement, både for det professionelle speedwayhold og for Vojens Speedway Klub.

Foto: Frank Cilius

Af Ib Søby

Davidsen har siden 2004 været en markant støtte for den regionale elitesport, i et tæt samarbejde med SønderjyskE herrehåndbold i Sønderborg og kvindehåndbold i Aabenraa, samt SønderjyskE ishockey i Vojens.

Davidsen er også kendt som hovedsponsor for SønderjyskE i fodboldens næstbedste række, men som i kraft af en øjeblikkelig førsteplads, har gode muligheder for tilbagevenden til Superligaen.  

– Vi er overbeviste, at den sønderjyske sammenhængskraft sikrer et stærkt Sønderjylland. Vores store engagement i sporten er med til at skabe synlighed for Sønderjylland i resten af Danmark og synlighed betyder meget for udviklingen af vores region, både for vores mange kunder og for vores medarbejdere, siger Henrik Clausen, som er administrerende direktør i Davidsens Tømmerhandel.  

Davidsen blev etableret i Sommersted i 1944, og har nu hovedkontor i Kolding. Man tilbyder en bred vifte af produkter inden for trælast og byggeri, og ud over at være en landsdækkende tømmerhandel, med over 850 ansatte, driver Davidsen også en af branchens største webshops, davidsen.dk

Stor hjælp fra Davidsen

– Vi er stolte over opbakningen fra Davidsen, som er en velrenommeret sønderjysk virksomhed, og som faktisk har været med, allerede fra da jeg overtog driften af Vojens Speedway Center ved nytåret 2019, siger klubformand og direktør i SES Jacob Olsen.

– I dagligdagen er det også en stor hjælp for os, at vi har Davidsen i nærheden, når vi skal bruge byggematerialer, maling og værktøj til at vedligeholde vores stadionanlæg, som blev etableret i 1975, fastslår Jacob Olsen.

I 2021 vandt SES DM-sølv og triumferede i samme års pokalturnering. Året efter blev det til historisk DM-guld, mens holdet i fjor måtte tage til takke med nyt DM-sølv, slået af Esbjerg Vikings i en hæsblæsende finale.

SES – Sønderjylland Elite Speedway åbner den kommende sæson mod Holsted Tigers, onsdag den 10. april, på Vojens Speedway Center.

Seneste nyheder

SYMFONISK SPEEDWAY

Lørdag den 22. juni - 16.00 – opføres Haderslev Symfonien på Skamlingsbanken, og der er gratis adgang for alle. Det musikalske værk fokuserer på dagliglivet i Haderslev Kommune, og her har den britiske komponist Juliana Hodkinson valgt at inddrage speedway  som et...

SPEEDWAY FEST I SVERIGE

Hele otte danske speedwaystjerner kommer i aktion, når Skrotfrag Arena i Målilla byder op til weekendens festival i speedway. Både SGP4, første runde af SGP2, og selvfølgelig det svenske grandprix i VM serien, skal køres over to dage. Se tidsplan og hvor det vises...

MIKKEL ANDERSEN OG VILLADS NAGEL OGSÅ KLAR TIL SGP2

Fra venstre: Mikkel Andersen & Jesper Knudsen. Foto: Frank Cilius Danmark får hele fem kørere med i årets U21 VM serie –SGP2 – som indledes på fredag i svenske Målilla. Efter weekendens kvalifikationsrunder klarede Jesper Knudsen, William Drejer og Bastian...

REGNEN VANDT I VOJENS

Foto: Frank Cilius Både vejrguderne og Team Fjelsted forhindrede, at SES - Sønderjylland Elite Speedway fik brudt den ” onde” cirkel, og måtte indkasserer det syvende nederlag af syv mulige.Matchen blev afbrudt efter ni heats, hvor fynboerne førte 31-23. Hermed...

Del på sociale medier