Loading ...

Cookie and privacy policy

Cookies

What is a cookie?
A cookie is a small data file that is stored on your computer, tablet or mobile phone. A cookie is not a program that may contain malicious programs or viruses.

Website use of cookies

How long are cookies stored?
It varies how long cookies are stored on your equipment. The time is counted from the last time you visited the website. After expiration, cookies will be automatically deleted. You can see a complete list below.

How to reject cookies
You can always decline cookies on your computer, tablet or phone by changing your browser settings. Where you find the settings depends on which browser you are using. However, be aware that if you do, there are many features and services you cannot use because they require the website to remember the choices you make.

You can opt out of cookies from Google Analytics here.

It is possible to opt out of some ad networks sharing information across different networks here.

Deleting cookies
Cookies that you have previously accepted can be easily deleted afterwards. If you use a PC with a newer browser, you can delete your cookies by using the shortcut keys: CTRL + SHIFT + Delete on Windows and COMMAND + SHIFT + Delete on Mac.

If the shortcut keys are not working and / or you are using a MAC, first find out which browser you are using and then click on the relevant link:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

Flash cookies

Apple

Android

Windows 7

Remember: If you use multiple Internet browsers, you must delete cookies in all of them.

This website uses cookies. We use cookies to personalize our content and ads, to show you social media features and to analyze our traffic. We also share information about your use of our website with our social media, advertising and analytics partners. Our partners may combine this data with other information that you have provided to them or that they have collected from your use of their services. You agree to our cookies if you continue to use our website.

Cookies are small text files that can be used by websites to enhance a user's experience.

The law states that we may store cookies on your device if they are strictly necessary to ensure the delivery of the service you have explicitly requested to use. For all other types of cookies, we must obtain your consent.

This site uses different types of cookies. Some cookies are set by third-party services that appear on our site.

You may at any time change or withdraw your consent from the Cookie Declaration on our website.

Find out more about who we are, how to contact us, and how we process personal data in our Privacy Policy.

Your consent applies to the following domains: https://vojensspeedwaycenter.dk

Privatlivspolitik

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Speed 1 Way ApS
CVR No.: 40058184

Tinglykke 9
6500 Vojens
Telefon: 74 54 31 32
Email: