LEON MADSEN KØRER FOR SES – SØNDERJYLLAND ELITE SPEEDWAY

16/08/2023

Den 34-årige danske Grand Prix stjerne og dobbelte VM-sølvvinder Leon Madsen skal kører for de regerende danske mestre i resten af sæsonen.

Leon Madsen til FIM Speedway Grand Prix of Denmark – Vojens, sponsored by ECCO 10.09.2022 Foto: Frank Cilius

By Ib Søby

I den forgange weekend blev de to SES profiler Anders Thomsen og Nicolai Klindt skadet, og SES ledelsen har de sidste dage arbejdet på højtryk for at finde erstatninger til de afgørende matcher i den danske liga, hvor vinderen af grundserien får værtskabet for DM Superfinalen 20. september.

– Jeg er meget glad for at få muligheden for at kunne optræde i den danske liga, siger Leon Madsen, som oprindelig skulle have kørt for Nordjyske Elite Sport, der ikke deltager i denne sæson.

– Det bliver godt at komme ind i den danske liga, og samtidig ser jeg også en mulighed for at blive bedre rustet til de tre resterende VM Grand Prix løb, hvoraf det næstsidste jo netop køres på Vojens Speedway Center, lørdag den 16. september.

Leon Madsen er i øjeblikket nummer syv i VM stillingen.

SES-direktør Jacob Olsen mener, at Leon Madsen kan få en afgørende rolle i bestræbelserne på at genvinde mesterskabet.

– Vi har ledt efter en dansk kører som erstatning, og Leon Madsen er landets bedste kører, så vi er stolte af at kunne få ham med på holdet til de afgørende matcher, siger Jacob Olsen.

Samtidig har Jacob Olsen også indgået en aftale med det unge 15-årige stortalent Mikkel Andersen, som også træder ind på SES holdet. Mikkel Andersen, som 2022 vandt verdensmesterskabet i 250cc, fik tidligere på året sin debut for Vojens Speedway Klub i 1. division, som er næstbedste danske række.

Leon Madsen og Mikkel Andersen kører for SES onsdag den 23. august i topopgøret mod Slangerup på Vojens Speedway Center.

Mikkel Andersen i Vojens til 1. div. Foto: Vojens Speedway Center

Latest news

Leon Madsen vælger SES – Sønderjylland Elite Speedway

Den 35-årige grandprix-stjerne og dobbelte VM-sølvvinder, har efter flytningen fra polske Gdynia til fødebyen Vejle, valgt at fortsætte sin danske karriere hos SES - Sønderjylland Elite Speedway. Hermed får Madsen hjemmebane på Vojens Speedway Center, hvor han i...

SPÆNDENDE POLSK PROFIL TIL SES

Den 28-årige Marcin Nowak bliver i 2024 indlemmet i truppen hos SES – Sønderjylland Elite Speedway. I 2023 var Nowak topscorer for Rzeszow, og en vigtig brik i klubbens oprykning til den polske 1. division, som er landets næstbedste række. Foto: Nowak, Facebook Af Ib...

Næste års danske VM Grand Prix køres 14. september

Over 14.000 ellevilde fans jublede da Leon Madsen vandt en sjælden dansk hjemmesejr på Vojens Speedway Center for to måneder siden. Fredag formiddag offentliggjorde Discovery Sports Events Grand Prix kalenderen for 2024, og det betyder, at verdenseliten gæster Vojens...

ANDERS THOMSEN & MADS HANSEN FORTSÆTTER HOS SES

Støvet har knapt lagt sig efter sidste uges forrygende DM Hold Superfinale på Vojens Speedway Center, inden puslespillet omkring trupperne til SpeedwayLigaen 2024 er gået i gang. Ud over den dobbelte danske mester og grandprix-vinder Anders Thomsen, fortsættes den...

Share on social media