LEON MADSEN KØRER FOR SES – SØNDERJYLLAND ELITE SPEEDWAY

16/08/2023

Den 34-årige danske Grand Prix stjerne og dobbelte VM-sølvvinder Leon Madsen skal kører for de regerende danske mestre i resten af sæsonen.

Leon Madsen til FIM Speedway Grand Prix of Denmark – Vojens, sponsored by ECCO 10.09.2022 Foto: Frank Cilius

Af Ib Søby

I den forgange weekend blev de to SES profiler Anders Thomsen og Nicolai Klindt skadet, og SES ledelsen har de sidste dage arbejdet på højtryk for at finde erstatninger til de afgørende matcher i den danske liga, hvor vinderen af grundserien får værtskabet for DM Superfinalen 20. september.

– Jeg er meget glad for at få muligheden for at kunne optræde i den danske liga, siger Leon Madsen, som oprindelig skulle have kørt for Nordjyske Elite Sport, der ikke deltager i denne sæson.

– Det bliver godt at komme ind i den danske liga, og samtidig ser jeg også en mulighed for at blive bedre rustet til de tre resterende VM Grand Prix løb, hvoraf det næstsidste jo netop køres på Vojens Speedway Center, lørdag den 16. september.

Leon Madsen er i øjeblikket nummer syv i VM stillingen.

SES-direktør Jacob Olsen mener, at Leon Madsen kan få en afgørende rolle i bestræbelserne på at genvinde mesterskabet.

– Vi har ledt efter en dansk kører som erstatning, og Leon Madsen er landets bedste kører, så vi er stolte af at kunne få ham med på holdet til de afgørende matcher, siger Jacob Olsen.

Samtidig har Jacob Olsen også indgået en aftale med det unge 15-årige stortalent Mikkel Andersen, som også træder ind på SES holdet. Mikkel Andersen, som 2022 vandt verdensmesterskabet i 250cc, fik tidligere på året sin debut for Vojens Speedway Klub i 1. division, som er næstbedste danske række.

Leon Madsen og Mikkel Andersen kører for SES onsdag den 23. august i topopgøret mod Slangerup på Vojens Speedway Center.

Mikkel Andersen i Vojens til 1. div. Foto: Vojens Speedway Center

Seneste nyheder

SAM JENSEN FRITSTILLET FRA SES

Foto: Frank Cilius Den 27-årige Sam Jensen har, i forståelse med holdledelsen på SES – Sønderjylland Elite Speedway, ønsket en fritstilling, så han får muligheden for at køre for andre hold i SpeedwayLigaen i denne sæson.-  Jeg vil gerne ud og køre så meget som...

THOMSEN STYRT KOSTER SES SEJR

Et crash mellem Anders Thomsen og unge Mikkel Andersen i heat nummer fem kostede dyrt for SES – Sønderjylland Elite Speedway, som måtte se sig besejret af Slangerup Speedway Klub, onsdag aften på Vojens Speedway Center. Foto: Frank Cilius Af Ib Søby Efter 14. og...

VM ÅBNING I DONJI KRALJEVEC

Bartosz Zmarzlik er storfavorit til at generobre VM titlen i 2024, hvor 2021 verdensmester Artem Laguta og Emil Saytfudinov, stadig er udelukket på grund af den russiske krig i Ukraine. Er der nogen som, i det lange løb, kan knække koden Zmarzlik? Det er det simple...

Tag Bussen til VM Speedway

Foto: Vikingbus Spar på brændstof og miljø. Nu kan man tage bussen – ud og hjem - til dette års 2024 DeluxeHomeart FIM Speedway Grand Prix på Vojens Speedway Center, lørdag den 14. september. I et nyt samarbejde med Vikingbus tilbyder Vojens Speedway Center muligheden...

Del på sociale medier