LEON MADSEN KØRER FOR SES – SØNDERJYLLAND ELITE SPEEDWAY

16/08/2023

Den 34-årige danske Grand Prix stjerne og dobbelte VM-sølvvinder Leon Madsen skal kører for de regerende danske mestre i resten af sæsonen.

Leon Madsen til FIM Speedway Grand Prix of Denmark – Vojens, sponsored by ECCO 10.09.2022 Foto: Frank Cilius

Af Ib Søby

I den forgange weekend blev de to SES profiler Anders Thomsen og Nicolai Klindt skadet, og SES ledelsen har de sidste dage arbejdet på højtryk for at finde erstatninger til de afgørende matcher i den danske liga, hvor vinderen af grundserien får værtskabet for DM Superfinalen 20. september.

– Jeg er meget glad for at få muligheden for at kunne optræde i den danske liga, siger Leon Madsen, som oprindelig skulle have kørt for Nordjyske Elite Sport, der ikke deltager i denne sæson.

– Det bliver godt at komme ind i den danske liga, og samtidig ser jeg også en mulighed for at blive bedre rustet til de tre resterende VM Grand Prix løb, hvoraf det næstsidste jo netop køres på Vojens Speedway Center, lørdag den 16. september.

Leon Madsen er i øjeblikket nummer syv i VM stillingen.

SES-direktør Jacob Olsen mener, at Leon Madsen kan få en afgørende rolle i bestræbelserne på at genvinde mesterskabet.

– Vi har ledt efter en dansk kører som erstatning, og Leon Madsen er landets bedste kører, så vi er stolte af at kunne få ham med på holdet til de afgørende matcher, siger Jacob Olsen.

Samtidig har Jacob Olsen også indgået en aftale med det unge 15-årige stortalent Mikkel Andersen, som også træder ind på SES holdet. Mikkel Andersen, som 2022 vandt verdensmesterskabet i 250cc, fik tidligere på året sin debut for Vojens Speedway Klub i 1. division, som er næstbedste danske række.

Leon Madsen og Mikkel Andersen kører for SES onsdag den 23. august i topopgøret mod Slangerup på Vojens Speedway Center.

Mikkel Andersen i Vojens til 1. div. Foto: Vojens Speedway Center

Seneste nyheder

sgp fan zone info 15.-16. september

Her kan du se tidsplanen og aktiviteterne i fan zonen. Indgangen åbner kl. 16.00 fredag og kl. 12.30 lørdag. Lørdag vil det være muligt at gå ud igen efter træning og komme tilbage senere. Man får armbånd ved hovedindgangen hvis man ønsker at benytte denne...

NYBAGT DANSK MESTER DRØMMER OM VM MEDALJE

I fredags kørte Emil Breum fra Ribe sig ind i kongerækken af danske U21-mestre i speedway, og på fredag aften har han muligheden for at tage en VM medalje, og dermed sige farvel til U21-regi med bravur. Foto: Leif P. Lauridsen Af Ib Søby Det er den 21-årige Emil...

VARM VM-WEEKEND VENTER I VOJENS

Uanset vejret fredag og lørdag - som tegner pænt - bliver Vojens Speedway Center igen klodens hotteste mekka i international speedway. Fredag kåres sportens næste U21-verdensmester og lørdag kan årets VM grandprix-serie formentlig finde sin guldvinder i 2023. Foto:...

KAI HUCKENBECK KLAR TIL VM GRAND PRIX I VOJENS

Foto: Frank Cilius Den 30-årige tyske speedwaystjerne kommer til start i lørdagens danske VM Grand Prix på Vojens Speedway Center. Huckenbeck kommer ind som reserve for den skadede polske kører Maciej Janowski. Det bliver første gang, at Kai Huckenbeck kører VM Grand...

Del på sociale medier