SUVERÆNE SES SLÅR FJELSTED STORT

09/08/2023

Med en byge af perfekte starter, og en serie af 5-1 heat-sejre, fik fynske Fjelsted ikke et ben til jorden i aftenens match på Vojens Speedway Center.

Photo: Frank Cilius

Af Ib Søby:

De regerende danske mestre fra SES – Sønderjylland Elite Speedway vandt med hele 61- 23 og nappede også bonuspointet – fordi de vandt med 22 point i Fjelsted tidligere på sæsonen.

Når et speedway-par bare laver starterne til perfektion, ser det så legende let ud. SES kørerne var ekstremt gode til finde sammen ved udgangen af sving to, og efterlod kun krummerne til Fjelsted.
Kun Peter Kildemand scorede en fynsk heatsejr, mens den polske lejesvend Norbert Krakowiak var helt væk med dårligt materiel.

Der var aldrig spænding om udfaldet, men SES –holdleder Claus Ørts slækkede ikke grebet,
– Vi skal bare vise, at vi er helt klar, når stærke Slangerup kommer på besøg om 14 dage, sagde Claus Ørts i interview under matchen.

I de sidste par heats gav Ørts grandprix stjernen Anders Thomsen en pause, for at give den unge Jesper Knudsen et par ekstra starter.

SES – Sønderjylland Elite Speedway 61
Anders Thomsen 11+1
Mads Hansen 15+3
Nicolai Klindt 15+2
Benjamin Basso 15+1
Jesper Knudsen 5+2

Team Fjelsted 23
Peter Kildemand 8
Norbert Krakowiak 0  
Hans Andersen 6+1
Rasmus Pedersen 3
Sam Jensen 6+1

Latest news

SAM JENSEN FRITSTILLET FRA SES

Foto: Frank Cilius Den 27-årige Sam Jensen har, i forståelse med holdledelsen på SES – Sønderjylland Elite Speedway, ønsket en fritstilling, så han får muligheden for at køre for andre hold i SpeedwayLigaen i denne sæson.-  Jeg vil gerne ud og køre så meget som...

THOMSEN STYRT KOSTER SES SEJR

Et crash mellem Anders Thomsen og unge Mikkel Andersen i heat nummer fem kostede dyrt for SES – Sønderjylland Elite Speedway, som måtte se sig besejret af Slangerup Speedway Klub, onsdag aften på Vojens Speedway Center. Foto: Frank Cilius Af Ib Søby Efter 14. og...

VM ÅBNING I DONJI KRALJEVEC

Bartosz Zmarzlik er storfavorit til at generobre VM titlen i 2024, hvor 2021 verdensmester Artem Laguta og Emil Saytfudinov, stadig er udelukket på grund af den russiske krig i Ukraine. Er der nogen som, i det lange løb, kan knække koden Zmarzlik? Det er det simple...

Tag Bussen til VM Speedway

Foto: Vikingbus Spar på brændstof og miljø. Nu kan man tage bussen – ud og hjem - til dette års 2024 DeluxeHomeart FIM Speedway Grand Prix på Vojens Speedway Center, lørdag den 14. september. I et nyt samarbejde med Vikingbus tilbyder Vojens Speedway Center muligheden...

Share on social media