SUVERÆNE SES SLÅR FJELSTED STORT

09/08/2023

Med en byge af perfekte starter, og en serie af 5-1 heat-sejre, fik fynske Fjelsted ikke et ben til jorden i aftenens match på Vojens Speedway Center.

Photo: Frank Cilius

Af Ib Søby:

De regerende danske mestre fra SES – Sønderjylland Elite Speedway vandt med hele 61- 23 og nappede også bonuspointet – fordi de vandt med 22 point i Fjelsted tidligere på sæsonen.

Når et speedway-par bare laver starterne til perfektion, ser det så legende let ud. SES kørerne var ekstremt gode til finde sammen ved udgangen af sving to, og efterlod kun krummerne til Fjelsted.
Kun Peter Kildemand scorede en fynsk heatsejr, mens den polske lejesvend Norbert Krakowiak var helt væk med dårligt materiel.

Der var aldrig spænding om udfaldet, men SES –holdleder Claus Ørts slækkede ikke grebet,
– Vi skal bare vise, at vi er helt klar, når stærke Slangerup kommer på besøg om 14 dage, sagde Claus Ørts i interview under matchen.

I de sidste par heats gav Ørts grandprix stjernen Anders Thomsen en pause, for at give den unge Jesper Knudsen et par ekstra starter.

SES – Sønderjylland Elite Speedway 61
Anders Thomsen 11+1
Mads Hansen 15+3
Nicolai Klindt 15+2
Benjamin Basso 15+1
Jesper Knudsen 5+2

Team Fjelsted 23
Peter Kildemand 8
Norbert Krakowiak 0  
Hans Andersen 6+1
Rasmus Pedersen 3
Sam Jensen 6+1

Latest news

Leon Madsen vælger SES – Sønderjylland Elite Speedway

Den 35-årige grandprix-stjerne og dobbelte VM-sølvvinder, har efter flytningen fra polske Gdynia til fødebyen Vejle, valgt at fortsætte sin danske karriere hos SES - Sønderjylland Elite Speedway. Hermed får Madsen hjemmebane på Vojens Speedway Center, hvor han i...

SPÆNDENDE POLSK PROFIL TIL SES

Den 28-årige Marcin Nowak bliver i 2024 indlemmet i truppen hos SES – Sønderjylland Elite Speedway. I 2023 var Nowak topscorer for Rzeszow, og en vigtig brik i klubbens oprykning til den polske 1. division, som er landets næstbedste række. Foto: Nowak, Facebook Af Ib...

Næste års danske VM Grand Prix køres 14. september

Over 14.000 ellevilde fans jublede da Leon Madsen vandt en sjælden dansk hjemmesejr på Vojens Speedway Center for to måneder siden. Fredag formiddag offentliggjorde Discovery Sports Events Grand Prix kalenderen for 2024, og det betyder, at verdenseliten gæster Vojens...

ANDERS THOMSEN & MADS HANSEN FORTSÆTTER HOS SES

Støvet har knapt lagt sig efter sidste uges forrygende DM Hold Superfinale på Vojens Speedway Center, inden puslespillet omkring trupperne til SpeedwayLigaen 2024 er gået i gang. Ud over den dobbelte danske mester og grandprix-vinder Anders Thomsen, fortsættes den...

Share on social media