SUVERÆNE SES SLÅR FJELSTED STORT

09/08/2023

Med en byge af perfekte starter, og en serie af 5-1 heat-sejre, fik fynske Fjelsted ikke et ben til jorden i aftenens match på Vojens Speedway Center.

Foto: Frank Cilius

Af Ib Søby:

De regerende danske mestre fra SES – Sønderjylland Elite Speedway vandt med hele 61- 23 og nappede også bonuspointet – fordi de vandt med 22 point i Fjelsted tidligere på sæsonen.

Når et speedway-par bare laver starterne til perfektion, ser det så legende let ud. SES kørerne var ekstremt gode til finde sammen ved udgangen af sving to, og efterlod kun krummerne til Fjelsted.
Kun Peter Kildemand scorede en fynsk heatsejr, mens den polske lejesvend Norbert Krakowiak var helt væk med dårligt materiel.

Der var aldrig spænding om udfaldet, men SES –holdleder Claus Ørts slækkede ikke grebet,
– Vi skal bare vise, at vi er helt klar, når stærke Slangerup kommer på besøg om 14 dage, sagde Claus Ørts i interview under matchen.

I de sidste par heats gav Ørts grandprix stjernen Anders Thomsen en pause, for at give den unge Jesper Knudsen et par ekstra starter.

SES – Sønderjylland Elite Speedway 61
Anders Thomsen 11+1
Mads Hansen 15+3
Nicolai Klindt 15+2
Benjamin Basso 15+1
Jesper Knudsen 5+2

Team Fjelsted 23
Peter Kildemand 8
Norbert Krakowiak 0  
Hans Andersen 6+1
Rasmus Pedersen 3
Sam Jensen 6+1

Seneste nyheder

SYMFONISK SPEEDWAY

Lørdag den 22. juni - 16.00 – opføres Haderslev Symfonien på Skamlingsbanken, og der er gratis adgang for alle. Det musikalske værk fokuserer på dagliglivet i Haderslev Kommune, og her har den britiske komponist Juliana Hodkinson valgt at inddrage speedway  som et...

SPEEDWAY FEST I SVERIGE

Hele otte danske speedwaystjerner kommer i aktion, når Skrotfrag Arena i Målilla byder op til weekendens festival i speedway. Både SGP4, første runde af SGP2, og selvfølgelig det svenske grandprix i VM serien, skal køres over to dage. Se tidsplan og hvor det vises...

MIKKEL ANDERSEN OG VILLADS NAGEL OGSÅ KLAR TIL SGP2

Fra venstre: Mikkel Andersen & Jesper Knudsen. Foto: Frank Cilius Danmark får hele fem kørere med i årets U21 VM serie –SGP2 – som indledes på fredag i svenske Målilla. Efter weekendens kvalifikationsrunder klarede Jesper Knudsen, William Drejer og Bastian...

REGNEN VANDT I VOJENS

Foto: Frank Cilius Både vejrguderne og Team Fjelsted forhindrede, at SES - Sønderjylland Elite Speedway fik brudt den ” onde” cirkel, og måtte indkasserer det syvende nederlag af syv mulige.Matchen blev afbrudt efter ni heats, hvor fynboerne førte 31-23. Hermed...

Del på sociale medier