SUVERÆNE SES SLÅR FJELSTED STORT

09/08/2023

Med en byge af perfekte starter, og en serie af 5-1 heat-sejre, fik fynske Fjelsted ikke et ben til jorden i aftenens match på Vojens Speedway Center.

Foto: Frank Cilius

Af Ib Søby:

De regerende danske mestre fra SES – Sønderjylland Elite Speedway vandt med hele 61- 23 og nappede også bonuspointet – fordi de vandt med 22 point i Fjelsted tidligere på sæsonen.

Når et speedway-par bare laver starterne til perfektion, ser det så legende let ud. SES kørerne var ekstremt gode til finde sammen ved udgangen af sving to, og efterlod kun krummerne til Fjelsted.
Kun Peter Kildemand scorede en fynsk heatsejr, mens den polske lejesvend Norbert Krakowiak var helt væk med dårligt materiel.

Der var aldrig spænding om udfaldet, men SES –holdleder Claus Ørts slækkede ikke grebet,
– Vi skal bare vise, at vi er helt klar, når stærke Slangerup kommer på besøg om 14 dage, sagde Claus Ørts i interview under matchen.

I de sidste par heats gav Ørts grandprix stjernen Anders Thomsen en pause, for at give den unge Jesper Knudsen et par ekstra starter.

SES – Sønderjylland Elite Speedway 61
Anders Thomsen 11+1
Mads Hansen 15+3
Nicolai Klindt 15+2
Benjamin Basso 15+1
Jesper Knudsen 5+2

Team Fjelsted 23
Peter Kildemand 8
Norbert Krakowiak 0  
Hans Andersen 6+1
Rasmus Pedersen 3
Sam Jensen 6+1

Seneste nyheder

BERNTZON FORTSÆTTER HOS SES

Den 30-årige svenske topkører Oliver Berntzon fortsætter sin danske karriere hos SES – Sønderjylland Elite Speedway i 2024. Hermed er SES truppen på ni kørere, inden transfervinduet lukker den 1. marts. Af Ib Søby Tilbage i 2010 var Oliver Berntzon også en del af...

Mads Hansen: Stabilitet er styrke

Den 23-årige Mads Hansen er Sønderjyllands mest markante speedwayprofil i mange år. Han håber på landshold, grandprix wildcard til Vojens, og deltagelse i SEC EM serien i 2024. Men hans altoverskyggende mål er, at udvise stabilitet og fremgang for sine klubhold i...

ZMARZLIK KÅRET AF JOURNALISTER

Foto: Discovery En udvalgt panel af 18 speedway-journalister fra hele verden, har kåret den firedobbelte verdensmester Bartosz Zmarzlik som klodens suverænt bedste i 2023. Hermed blev Zmarzlik den allerførste vinder af den ny-indstiftet pris DET GYLDNE HJUL, anført af...

HANS ANDERSEN STOPPER

En af Danmarks mest succesrige speedwayprofiler gennem tiderne har valgt at stoppe. Efter 23 år som professionel, har Hans Andersen besluttet trække sig tilbage fra den sport, hvor han har givet de danske fans en række store oplevelser - Det føles rigtigt nu. Jeg...

Del på sociale medier