SUVERÆNE SES SLÅR FJELSTED STORT

09/08/2023

Med en byge af perfekte starter, og en serie af 5-1 heat-sejre, fik fynske Fjelsted ikke et ben til jorden i aftenens match på Vojens Speedway Center.

Foto: Frank Cilius

Af Ib Søby:

De regerende danske mestre fra SES – Sønderjylland Elite Speedway vandt med hele 61- 23 og nappede også bonuspointet – fordi de vandt med 22 point i Fjelsted tidligere på sæsonen.

Når et speedway-par bare laver starterne til perfektion, ser det så legende let ud. SES kørerne var ekstremt gode til finde sammen ved udgangen af sving to, og efterlod kun krummerne til Fjelsted.
Kun Peter Kildemand scorede en fynsk heatsejr, mens den polske lejesvend Norbert Krakowiak var helt væk med dårligt materiel.

Der var aldrig spænding om udfaldet, men SES –holdleder Claus Ørts slækkede ikke grebet,
– Vi skal bare vise, at vi er helt klar, når stærke Slangerup kommer på besøg om 14 dage, sagde Claus Ørts i interview under matchen.

I de sidste par heats gav Ørts grandprix stjernen Anders Thomsen en pause, for at give den unge Jesper Knudsen et par ekstra starter.

SES – Sønderjylland Elite Speedway 61
Anders Thomsen 11+1
Mads Hansen 15+3
Nicolai Klindt 15+2
Benjamin Basso 15+1
Jesper Knudsen 5+2

Team Fjelsted 23
Peter Kildemand 8
Norbert Krakowiak 0  
Hans Andersen 6+1
Rasmus Pedersen 3
Sam Jensen 6+1

Seneste nyheder

sgp fan zone info 15.-16. september

Her kan du se tidsplanen og aktiviteterne i fan zonen. Indgangen åbner kl. 16.00 fredag og kl. 12.30 lørdag. Lørdag vil det være muligt at gå ud igen efter træning og komme tilbage senere. Man får armbånd ved hovedindgangen hvis man ønsker at benytte denne...

NYBAGT DANSK MESTER DRØMMER OM VM MEDALJE

I fredags kørte Emil Breum fra Ribe sig ind i kongerækken af danske U21-mestre i speedway, og på fredag aften har han muligheden for at tage en VM medalje, og dermed sige farvel til U21-regi med bravur. Foto: Leif P. Lauridsen Af Ib Søby Det er den 21-årige Emil...

VARM VM-WEEKEND VENTER I VOJENS

Uanset vejret fredag og lørdag - som tegner pænt - bliver Vojens Speedway Center igen klodens hotteste mekka i international speedway. Fredag kåres sportens næste U21-verdensmester og lørdag kan årets VM grandprix-serie formentlig finde sin guldvinder i 2023. Foto:...

KAI HUCKENBECK KLAR TIL VM GRAND PRIX I VOJENS

Foto: Frank Cilius Den 30-årige tyske speedwaystjerne kommer til start i lørdagens danske VM Grand Prix på Vojens Speedway Center. Huckenbeck kommer ind som reserve for den skadede polske kører Maciej Janowski. Det bliver første gang, at Kai Huckenbeck kører VM Grand...

Del på sociale medier