SES førte med seks – og tabte med seks

14/06/2023

En smuk speedwayaften på Vojens Speedway Center, uden styrt og afbrydelser, endte med sejr til GSK Grindsted på 39-45, men SES tog det samlede bonuspoint og er stadig ligaens førerhold.

Den kommende Grand Prix titelsponsor Claus Poulsen fra DeluxeHomeart uddelte LED- stearinlys til vinderholdet fra GSK Grindsted ( Frank Cilius)

Kilde: Jydske Vestkysten

Undervejs i matchen var værterne foran med seks point, men Grindsted fik sig kæmpet tilbage og fik kontakt ved stillingen 27-27 efter heat ni, hvor Kenneth Bjerre og polske Premyslaw Pawlicki, der virkelig har været en gevinst for holdleder Morten Peterson i de seneste matcher, satte sig på første- og tredjepladsen i heatet.

I aftenens næstsidste heat satte Grindsted-kørerne Patrick Hansen og tyske Kai Huckenbeck, der rent kørte for Sønderjylland Elite Speedway i sidste sæson, tingene på plads med en 5:1 – og så kunne Grindsted juble over en sejr på 45-39.

Sønderjylland Elite Speedway snupper dog bonuspointet efter en sejr i det omvendte opgør i Grindsted på 48-36, men et overraskende resultat, der i den grad åbner kampen om førstepladsen i grundserien, der jo giver fordel af at køre på hjemmebane i den afgørende superfinale, hvor medaljerne skal fordeles.

Hos Grindsted blev Kenneth Bjerre topscorer med 12 point, mens Patrick Hansen, Kai Huckenbeck og Premyslaw Pawlicki alle lavede 10 point. Hos Sønderjylland Elite Speedway var Anders Thomsen bedst med 13 point, mens Nicolai Klindt og Benjamin Basso skuffede med seks og syv point.

Sønderjylland Elite Speedway 39

  1. Mads Hansen 9 point
  2. Anders Thomsen 13 point
  3. Nicolai Klindt 6+1 point
  4. Benjamin Basso 7+1 point
  5. Jesper Knudsen 4+1 point

Holdleder: Claus Ørts, Peder Bøndergaard og Ole Jakobsen

GSK Liga 45

  1. Przemyslaw Pawlicki 10+1 point
  2. Kai Huckenbeck 10+1 point
  3. Kenneth Bjerre 12+1 point
  4. Patrick Hansen 10+1 point
  5. Esben Hjerrild 3+2 point

Team leader: Morten Peterson

Latest news

SAM JENSEN FRITSTILLET FRA SES

Foto: Frank Cilius Den 27-årige Sam Jensen har, i forståelse med holdledelsen på SES – Sønderjylland Elite Speedway, ønsket en fritstilling, så han får muligheden for at køre for andre hold i SpeedwayLigaen i denne sæson.-  Jeg vil gerne ud og køre så meget som...

THOMSEN STYRT KOSTER SES SEJR

Et crash mellem Anders Thomsen og unge Mikkel Andersen i heat nummer fem kostede dyrt for SES – Sønderjylland Elite Speedway, som måtte se sig besejret af Slangerup Speedway Klub, onsdag aften på Vojens Speedway Center. Foto: Frank Cilius Af Ib Søby Efter 14. og...

VM ÅBNING I DONJI KRALJEVEC

Bartosz Zmarzlik er storfavorit til at generobre VM titlen i 2024, hvor 2021 verdensmester Artem Laguta og Emil Saytfudinov, stadig er udelukket på grund af den russiske krig i Ukraine. Er der nogen som, i det lange løb, kan knække koden Zmarzlik? Det er det simple...

Tag Bussen til VM Speedway

Foto: Vikingbus Spar på brændstof og miljø. Nu kan man tage bussen – ud og hjem - til dette års 2024 DeluxeHomeart FIM Speedway Grand Prix på Vojens Speedway Center, lørdag den 14. september. I et nyt samarbejde med Vikingbus tilbyder Vojens Speedway Center muligheden...

Share on social media