SES førte med seks – og tabte med seks

14/06/2023

En smuk speedwayaften på Vojens Speedway Center, uden styrt og afbrydelser, endte med sejr til GSK Grindsted på 39-45, men SES tog det samlede bonuspoint og er stadig ligaens førerhold.

Den kommende Grand Prix titelsponsor Claus Poulsen fra DeluxeHomeart uddelte LED- stearinlys til vinderholdet fra GSK Grindsted ( Frank Cilius)

Kilde: Jydske Vestkysten

Undervejs i matchen var værterne foran med seks point, men Grindsted fik sig kæmpet tilbage og fik kontakt ved stillingen 27-27 efter heat ni, hvor Kenneth Bjerre og polske Premyslaw Pawlicki, der virkelig har været en gevinst for holdleder Morten Peterson i de seneste matcher, satte sig på første- og tredjepladsen i heatet.

I aftenens næstsidste heat satte Grindsted-kørerne Patrick Hansen og tyske Kai Huckenbeck, der rent kørte for Sønderjylland Elite Speedway i sidste sæson, tingene på plads med en 5:1 – og så kunne Grindsted juble over en sejr på 45-39.

Sønderjylland Elite Speedway snupper dog bonuspointet efter en sejr i det omvendte opgør i Grindsted på 48-36, men et overraskende resultat, der i den grad åbner kampen om førstepladsen i grundserien, der jo giver fordel af at køre på hjemmebane i den afgørende superfinale, hvor medaljerne skal fordeles.

Hos Grindsted blev Kenneth Bjerre topscorer med 12 point, mens Patrick Hansen, Kai Huckenbeck og Premyslaw Pawlicki alle lavede 10 point. Hos Sønderjylland Elite Speedway var Anders Thomsen bedst med 13 point, mens Nicolai Klindt og Benjamin Basso skuffede med seks og syv point.

Sønderjylland Elite Speedway 39

  1. Mads Hansen 9 point
  2. Anders Thomsen 13 point
  3. Nicolai Klindt 6+1 point
  4. Benjamin Basso 7+1 point
  5. Jesper Knudsen 4+1 point

Holdleder: Claus Ørts, Peder Bøndergaard og Ole Jakobsen

GSK Liga 45

  1. Przemyslaw Pawlicki 10+1 point
  2. Kai Huckenbeck 10+1 point
  3. Kenneth Bjerre 12+1 point
  4. Patrick Hansen 10+1 point
  5. Esben Hjerrild 3+2 point

Team leader: Morten Peterson

Latest news

Leon Madsen vælger SES – Sønderjylland Elite Speedway

Den 35-årige grandprix-stjerne og dobbelte VM-sølvvinder, har efter flytningen fra polske Gdynia til fødebyen Vejle, valgt at fortsætte sin danske karriere hos SES - Sønderjylland Elite Speedway. Hermed får Madsen hjemmebane på Vojens Speedway Center, hvor han i...

SPÆNDENDE POLSK PROFIL TIL SES

Den 28-årige Marcin Nowak bliver i 2024 indlemmet i truppen hos SES – Sønderjylland Elite Speedway. I 2023 var Nowak topscorer for Rzeszow, og en vigtig brik i klubbens oprykning til den polske 1. division, som er landets næstbedste række. Foto: Nowak, Facebook Af Ib...

Næste års danske VM Grand Prix køres 14. september

Over 14.000 ellevilde fans jublede da Leon Madsen vandt en sjælden dansk hjemmesejr på Vojens Speedway Center for to måneder siden. Fredag formiddag offentliggjorde Discovery Sports Events Grand Prix kalenderen for 2024, og det betyder, at verdenseliten gæster Vojens...

ANDERS THOMSEN & MADS HANSEN FORTSÆTTER HOS SES

Støvet har knapt lagt sig efter sidste uges forrygende DM Hold Superfinale på Vojens Speedway Center, inden puslespillet omkring trupperne til SpeedwayLigaen 2024 er gået i gang. Ud over den dobbelte danske mester og grandprix-vinder Anders Thomsen, fortsættes den...

Share on social media