SES førte med seks – og tabte med seks

14/06/2023

En smuk speedwayaften på Vojens Speedway Center, uden styrt og afbrydelser, endte med sejr til GSK Grindsted på 39-45, men SES tog det samlede bonuspoint og er stadig ligaens førerhold.

Den kommende Grand Prix titelsponsor Claus Poulsen fra DeluxeHomeart uddelte LED- stearinlys til vinderholdet fra GSK Grindsted ( Frank Cilius)

Kilde: Jydske Vestkysten

Undervejs i matchen var værterne foran med seks point, men Grindsted fik sig kæmpet tilbage og fik kontakt ved stillingen 27-27 efter heat ni, hvor Kenneth Bjerre og polske Premyslaw Pawlicki, der virkelig har været en gevinst for holdleder Morten Peterson i de seneste matcher, satte sig på første- og tredjepladsen i heatet.

I aftenens næstsidste heat satte Grindsted-kørerne Patrick Hansen og tyske Kai Huckenbeck, der rent kørte for Sønderjylland Elite Speedway i sidste sæson, tingene på plads med en 5:1 – og så kunne Grindsted juble over en sejr på 45-39.

Sønderjylland Elite Speedway snupper dog bonuspointet efter en sejr i det omvendte opgør i Grindsted på 48-36, men et overraskende resultat, der i den grad åbner kampen om førstepladsen i grundserien, der jo giver fordel af at køre på hjemmebane i den afgørende superfinale, hvor medaljerne skal fordeles.

Hos Grindsted blev Kenneth Bjerre topscorer med 12 point, mens Patrick Hansen, Kai Huckenbeck og Premyslaw Pawlicki alle lavede 10 point. Hos Sønderjylland Elite Speedway var Anders Thomsen bedst med 13 point, mens Nicolai Klindt og Benjamin Basso skuffede med seks og syv point.

Sønderjylland Elite Speedway 39

  1. Mads Hansen 9 point
  2. Anders Thomsen 13 point
  3. Nicolai Klindt 6+1 point
  4. Benjamin Basso 7+1 point
  5. Jesper Knudsen 4+1 point

Holdleder: Claus Ørts, Peder Bøndergaard og Ole Jakobsen

GSK Liga 45

  1. Przemyslaw Pawlicki 10+1 point
  2. Kai Huckenbeck 10+1 point
  3. Kenneth Bjerre 12+1 point
  4. Patrick Hansen 10+1 point
  5. Esben Hjerrild 3+2 point

Holdleder: Morten Peterson

Seneste nyheder

sgp fan zone info 15.-16. september

Her kan du se tidsplanen og aktiviteterne i fan zonen. Indgangen åbner kl. 16.00 fredag og kl. 12.30 lørdag. Lørdag vil det være muligt at gå ud igen efter træning og komme tilbage senere. Man får armbånd ved hovedindgangen hvis man ønsker at benytte denne...

NYBAGT DANSK MESTER DRØMMER OM VM MEDALJE

I fredags kørte Emil Breum fra Ribe sig ind i kongerækken af danske U21-mestre i speedway, og på fredag aften har han muligheden for at tage en VM medalje, og dermed sige farvel til U21-regi med bravur. Foto: Leif P. Lauridsen Af Ib Søby Det er den 21-årige Emil...

VARM VM-WEEKEND VENTER I VOJENS

Uanset vejret fredag og lørdag - som tegner pænt - bliver Vojens Speedway Center igen klodens hotteste mekka i international speedway. Fredag kåres sportens næste U21-verdensmester og lørdag kan årets VM grandprix-serie formentlig finde sin guldvinder i 2023. Foto:...

KAI HUCKENBECK KLAR TIL VM GRAND PRIX I VOJENS

Foto: Frank Cilius Den 30-årige tyske speedwaystjerne kommer til start i lørdagens danske VM Grand Prix på Vojens Speedway Center. Huckenbeck kommer ind som reserve for den skadede polske kører Maciej Janowski. Det bliver første gang, at Kai Huckenbeck kører VM Grand...

Del på sociale medier