NICKI PEDERSEN KØRER I VOJENS

17/04/2023
Foto: I fjor vandt Holsted 44 -40 over SES på Vojens Speedway Center Vojens (Frank Cilius)

Den nyudnævnte danske landstræner i speedway er med på holdet for Holsted Tigers, når årets speedwayliga skydes i gang på Vojens Speedway Center onsdag aften.

SES – Sønderjylland Elite Speedway er forsvarende danske holdmestre – for første gang i dansk speedwayhistorie – mens Holsted Tigers er nationens mest vindende klub med hele 15 mesterskaber. Dermed åbner sæsonen med noget at et brag, hvor topkørere som Nicki Pedersen og den individuelle danske mester Rasmus Jensen, vil gøre meget for at snyde SES for en hjemmebanesejr.

Sønderjyderne stiller op med Grand Prix stjernen Anders Thomsen, Nicolai Klindt, Benjamin Basso og de to stortalenter fra Skærbæk, Mads Hansen og Jesper Knudsen.

At den 46-årige Nicki Pedersen overhovedet er køreklar er noget af et mirakel. I sommeren 2022 blev den tredobbelte livstruende kvæstet i en match i Polen, og under efterårets og vinterens langvarige genoptræning, blev han både udnævnt som ny dansk landstræner og medvirkede i en reality tv serie.

Men Nicki Pedersen vil selv sætte punktum for sit karrierestop, og i påsken stjal han overskrifterne i Polen, da han i sit comeback for klubben Grudziadz scorede maksimum 18 point, hvilket er en ekstrem bedrift og en sjældenhed.

Vojens Speedway Center venter et stort rykind, både på grund af Nicki Pedersens deltagelse, men også fordi publikum med OK Benzinkort, og kunder af Broager Sparekasse har gratis adgang.

Løbet transmitteres direkte på www.speedwayligaenplay.dk

SES - Sønderjylland Elite Speedway

1. Anders Thomsen

2. Benjamin Basso

3. Mads Hansen

4. Nicolai Klindt

5. Jesper Knudsen

Holdleder: Claus Ørts og Peter Bøndergaard

Holsted Tigers

1. Nicki Pedersen

2. Rasmus Jensen

3. René Bach

4. Claus Vissing

5. Patrick Bæk

Holdleder: Lars Munkedal

Latest news

SYMFONISK SPEEDWAY

Lørdag den 22. juni - 16.00 – opføres Haderslev Symfonien på Skamlingsbanken, og der er gratis adgang for alle. Det musikalske værk fokuserer på dagliglivet i Haderslev Kommune, og her har den britiske komponist Juliana Hodkinson valgt at inddrage speedway  som et...

SPEEDWAY FEST I SVERIGE

Hele otte danske speedwaystjerner kommer i aktion, når Skrotfrag Arena i Målilla byder op til weekendens festival i speedway. Både SGP4, første runde af SGP2, og selvfølgelig det svenske grandprix i VM serien, skal køres over to dage. Se tidsplan og hvor det vises...

MIKKEL ANDERSEN OG VILLADS NAGEL OGSÅ KLAR TIL SGP2

Fra venstre: Mikkel Andersen & Jesper Knudsen. Foto: Frank Cilius Danmark får hele fem kørere med i årets U21 VM serie –SGP2 – som indledes på fredag i svenske Målilla. Efter weekendens kvalifikationsrunder klarede Jesper Knudsen, William Drejer og Bastian...

REGNEN VANDT I VOJENS

Foto: Frank Cilius Både vejrguderne og Team Fjelsted forhindrede, at SES - Sønderjylland Elite Speedway fik brudt den ” onde” cirkel, og måtte indkasserer det syvende nederlag af syv mulige.Matchen blev afbrudt efter ni heats, hvor fynboerne førte 31-23. Hermed...

Share on social media