NICKI PEDERSEN KØRER I VOJENS

17/04/2023
Foto: I fjor vandt Holsted 44 -40 over SES på Vojens Speedway Center Vojens (Frank Cilius)

Den nyudnævnte danske landstræner i speedway er med på holdet for Holsted Tigers, når årets speedwayliga skydes i gang på Vojens Speedway Center onsdag aften.

SES – Sønderjylland Elite Speedway er forsvarende danske holdmestre – for første gang i dansk speedwayhistorie – mens Holsted Tigers er nationens mest vindende klub med hele 15 mesterskaber. Dermed åbner sæsonen med noget at et brag, hvor topkørere som Nicki Pedersen og den individuelle danske mester Rasmus Jensen, vil gøre meget for at snyde SES for en hjemmebanesejr.

Sønderjyderne stiller op med Grand Prix stjernen Anders Thomsen, Nicolai Klindt, Benjamin Basso og de to stortalenter fra Skærbæk, Mads Hansen og Jesper Knudsen.

At den 46-årige Nicki Pedersen overhovedet er køreklar er noget af et mirakel. I sommeren 2022 blev den tredobbelte livstruende kvæstet i en match i Polen, og under efterårets og vinterens langvarige genoptræning, blev han både udnævnt som ny dansk landstræner og medvirkede i en reality tv serie.

Men Nicki Pedersen vil selv sætte punktum for sit karrierestop, og i påsken stjal han overskrifterne i Polen, da han i sit comeback for klubben Grudziadz scorede maksimum 18 point, hvilket er en ekstrem bedrift og en sjældenhed.

Vojens Speedway Center venter et stort rykind, både på grund af Nicki Pedersens deltagelse, men også fordi publikum med OK Benzinkort, og kunder af Broager Sparekasse har gratis adgang.

Løbet transmitteres direkte på www.speedwayligaenplay.dk

SES – Sønderjylland Elite Speedway

1. Anders Thomsen

2. Benjamin Basso

3. Mads Hansen

4. Nicolai Klindt

5. Jesper Knudsen

Holdleder: Claus Ørts og Peter Bøndergaard

Holsted Tigers

1. Nicki Pedersen

2. Rasmus Jensen

3. René Bach

4. Claus Vissing

5. Patrick Bæk

Holdleder: Lars Munkedal

Seneste nyheder

THOMSEN STYRT KOSTER SES SEJR

Et crash mellem Anders Thomsen og unge Mikkel Andersen i heat nummer fem kostede dyrt for SES – Sønderjylland Elite Speedway, som måtte se sig besejret af Slangerup Speedway Klub, onsdag aften på Vojens Speedway Center. Foto: Frank Cilius Af Ib Søby Efter 14. og...

VM ÅBNING I DONJI KRALJEVEC

Bartosz Zmarzlik er storfavorit til at generobre VM titlen i 2024, hvor 2021 verdensmester Artem Laguta og Emil Saytfudinov, stadig er udelukket på grund af den russiske krig i Ukraine. Er der nogen som, i det lange løb, kan knække koden Zmarzlik? Det er det simple...

Tag Bussen til VM Speedway

Foto: Vikingbus Spar på brændstof og miljø. Nu kan man tage bussen – ud og hjem - til dette års 2024 DeluxeHomeart FIM Speedway Grand Prix på Vojens Speedway Center, lørdag den 14. september. I et nyt samarbejde med Vikingbus tilbyder Vojens Speedway Center muligheden...

FLOT ESBJERG SEJR I VOJENS

Foto: Frank Cilius De regerende danske mestre fra Esbjerg Vikings slog til, da de to sidste heats skulle afgøre aftenens match på Vojens Speedway Center mod hjemmeholdet SES- Sønderjylland Elite Speedway. Vestjyderne sejrede med samlet 43-41 efter to gange 4-2 i heat...

Del på sociale medier