NICKI PEDERSEN KØRER I VOJENS

17/04/2023
Foto: I fjor vandt Holsted 44 -40 over SES på Vojens Speedway Center Vojens (Frank Cilius)

Den nyudnævnte danske landstræner i speedway er med på holdet for Holsted Tigers, når årets speedwayliga skydes i gang på Vojens Speedway Center onsdag aften.

SES – Sønderjylland Elite Speedway er forsvarende danske holdmestre – for første gang i dansk speedwayhistorie – mens Holsted Tigers er nationens mest vindende klub med hele 15 mesterskaber. Dermed åbner sæsonen med noget at et brag, hvor topkørere som Nicki Pedersen og den individuelle danske mester Rasmus Jensen, vil gøre meget for at snyde SES for en hjemmebanesejr.

Sønderjyderne stiller op med Grand Prix stjernen Anders Thomsen, Nicolai Klindt, Benjamin Basso og de to stortalenter fra Skærbæk, Mads Hansen og Jesper Knudsen.

At den 46-årige Nicki Pedersen overhovedet er køreklar er noget af et mirakel. I sommeren 2022 blev den tredobbelte livstruende kvæstet i en match i Polen, og under efterårets og vinterens langvarige genoptræning, blev han både udnævnt som ny dansk landstræner og medvirkede i en reality tv serie.

Men Nicki Pedersen vil selv sætte punktum for sit karrierestop, og i påsken stjal han overskrifterne i Polen, da han i sit comeback for klubben Grudziadz scorede maksimum 18 point, hvilket er en ekstrem bedrift og en sjældenhed.

Vojens Speedway Center venter et stort rykind, både på grund af Nicki Pedersens deltagelse, men også fordi publikum med OK Benzinkort, og kunder af Broager Sparekasse har gratis adgang.

Løbet transmitteres direkte på www.speedwayligaenplay.dk

SES – Sønderjylland Elite Speedway

1. Anders Thomsen

2. Benjamin Basso

3. Mads Hansen

4. Nicolai Klindt

5. Jesper Knudsen

Holdleder: Claus Ørts og Peter Bøndergaard

Holsted Tigers

1. Nicki Pedersen

2. Rasmus Jensen

3. René Bach

4. Claus Vissing

5. Patrick Bæk

Holdleder: Lars Munkedal

Seneste nyheder

JØRGEN HANSEN BILER BLIVER SGP2 TITELSPONSOR

Når årets U21 verdensmester i speedway skal kåres på Vojens Speedway Center fredag den 15. september, vil Jørgen Hansen Biler A/S i Skærbæk indtage en hovedrolle som titelsponsor for begivenheden som bliver tv transmitteret i 70 lande.  Af Ib Søby Den kendte Kia...

SGP2 FELTET ER NU PÅ PLADS

Efter forrige weekends tre kvalifikationsrunder i Vojens, Krsko og Pardubice, har den internationale motorunion FIM sat navne på wildcards og reserver til årets SGP2 – den individuelle U21 VM serie. Serien indledes i Prag den 2. juni. Anden runde køres i Gorzow den...

SES SER LIVESTREAM

Foto: Chris Uldal og Henrik Møller kommentere ugens match. De regerende danske mestre SES- Sønderjylland Elite Speedway er onsdag aften oversidder i 6. runde af SpeedwayLigaen. Men det betyder ikke, at der ikke bliver set speedway i Vojens og omegn. Holdleder Claus...

DE UNGE LØVER

U21 VM – SGP2 - kan være karriere-afgørende for mange håbefulde speedwaytalenter. Lørdag aften køres international VM kvalifikation på Vojens Speedway Center, hvor Jesper Knudsen og Esben Hjerrild, skal op mod stærke kørere fra 9 nationer. Se listen over danske U21...

Del på sociale medier