DeLuxeHomeart lyser over VM speedway

14/06/2023

Der bliver kastet mere lys over det danske VM Grand Prix på Vojens Speedway Center, lørdag den 16. september. Den Kolding-baserede virksomhed DeluxeHomeart, er trådt til som titelsponsor, for det løb som meget vel kan afgøre dette års verdensmesterskab.

Anders Thomsen med plakaten for SGP 2023 – Foto: Vojens Speedway Center

By Ib Søby

DeluxeHomeart, udvikler og distribuerer LED stearinlys til detailhandel i hele verden.

– Vores LED lys er jo yderst miljøvenlige og med en lang brændetid, modsat almindelige stearinlys, og i denne tid, med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling, harmonerer vi godt med speedway, som i mange henseender er en miljøvenlig motorsport, siger direktør Claus Poulsen fra DeluxeHomeart.

Det er dog en særlig passion for speedwaysporten som har ført til, at DeluxeHomeart støtter både SES- Sønderjylland Elite Speedway, og nu også det danske VM Grand Prix.

– Min hustru Jette stammer fra Brovst, og da vi mødtes for 23 år siden var vi begge meget interesseret i speedway. Samtidig er vi imponeret over det arbejde som Jacob Olsen og staben på Vojens Speedway Center gør for at fremme dansk speedway, og det vil vi gerne støtte.

Claus og Jette Poulsen har i en årrække arbejdet med brugskunst og boligtilbehør, men i februar 2020 kunne de præsentere det nye naturtro LED stearinlys, der med resin i toppen skaber et wetlook, som ligner flydende stearin.

– Vi har nu globalt patent og har øjensynligt ramt et godt tidspunkt, for interessen og væksten i vores virksomhed er nærmest eksplosiv, siger Claus Poulsen, og fortæller, at DeluxeHomeart distribuerer over 5 millioner LED stearinlys årligt.

Direktør for Vojens Speedway Center Jacob Olsen glæder sig over opbakningen fra virksomheden i Kolding.

– Vi er meget stolte af at DeluxeHomeart er tiltrådt som titelsponsor for det danske VM Grand Prix. Det er et unikt produkt og et erhvervs-eventyr. Det styrker min tro på, at vi kan skabe utraditionelle tiltag i Syd og Sønderjylland, siger Jacob Olsen.

Anders Thomsen og Claus Poulsen – Foto: Frank Cilius
Produktbillede fra DeluxeHomeart katalog

Latest news

Leon Madsen vælger SES – Sønderjylland Elite Speedway

Den 35-årige grandprix-stjerne og dobbelte VM-sølvvinder, har efter flytningen fra polske Gdynia til fødebyen Vejle, valgt at fortsætte sin danske karriere hos SES - Sønderjylland Elite Speedway. Hermed får Madsen hjemmebane på Vojens Speedway Center, hvor han i...

SPÆNDENDE POLSK PROFIL TIL SES

Den 28-årige Marcin Nowak bliver i 2024 indlemmet i truppen hos SES – Sønderjylland Elite Speedway. I 2023 var Nowak topscorer for Rzeszow, og en vigtig brik i klubbens oprykning til den polske 1. division, som er landets næstbedste række. Foto: Nowak, Facebook Af Ib...

Næste års danske VM Grand Prix køres 14. september

Over 14.000 ellevilde fans jublede da Leon Madsen vandt en sjælden dansk hjemmesejr på Vojens Speedway Center for to måneder siden. Fredag formiddag offentliggjorde Discovery Sports Events Grand Prix kalenderen for 2024, og det betyder, at verdenseliten gæster Vojens...

ANDERS THOMSEN & MADS HANSEN FORTSÆTTER HOS SES

Støvet har knapt lagt sig efter sidste uges forrygende DM Hold Superfinale på Vojens Speedway Center, inden puslespillet omkring trupperne til SpeedwayLigaen 2024 er gået i gang. Ud over den dobbelte danske mester og grandprix-vinder Anders Thomsen, fortsættes den...

Share on social media