DeLuxeHomeart lyser over VM speedway

14/06/2023

Der bliver kastet mere lys over det danske VM Grand Prix på Vojens Speedway Center, lørdag den 16. september. Den Kolding-baserede virksomhed DeluxeHomeart, er trådt til som titelsponsor, for det løb som meget vel kan afgøre dette års verdensmesterskab.

Anders Thomsen med plakaten for SGP 2023 – Foto: Vojens Speedway Center

By Ib Søby

DeluxeHomeart, udvikler og distribuerer LED stearinlys til detailhandel i hele verden.

– Vores LED lys er jo yderst miljøvenlige og med en lang brændetid, modsat almindelige stearinlys, og i denne tid, med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling, harmonerer vi godt med speedway, som i mange henseender er en miljøvenlig motorsport, siger direktør Claus Poulsen fra DeluxeHomeart.

Det er dog en særlig passion for speedwaysporten som har ført til, at DeluxeHomeart støtter både SES- Sønderjylland Elite Speedway, og nu også det danske VM Grand Prix.

– Min hustru Jette stammer fra Brovst, og da vi mødtes for 23 år siden var vi begge meget interesseret i speedway. Samtidig er vi imponeret over det arbejde som Jacob Olsen og staben på Vojens Speedway Center gør for at fremme dansk speedway, og det vil vi gerne støtte.

Claus og Jette Poulsen har i en årrække arbejdet med brugskunst og boligtilbehør, men i februar 2020 kunne de præsentere det nye naturtro LED stearinlys, der med resin i toppen skaber et wetlook, som ligner flydende stearin.

– Vi har nu globalt patent og har øjensynligt ramt et godt tidspunkt, for interessen og væksten i vores virksomhed er nærmest eksplosiv, siger Claus Poulsen, og fortæller, at DeluxeHomeart distribuerer over 5 millioner LED stearinlys årligt.

Direktør for Vojens Speedway Center Jacob Olsen glæder sig over opbakningen fra virksomheden i Kolding.

– Vi er meget stolte af at DeluxeHomeart er tiltrådt som titelsponsor for det danske VM Grand Prix. Det er et unikt produkt og et erhvervs-eventyr. Det styrker min tro på, at vi kan skabe utraditionelle tiltag i Syd og Sønderjylland, siger Jacob Olsen.

Anders Thomsen og Claus Poulsen – Foto: Frank Cilius
Produktbillede fra DeluxeHomeart katalog

Latest news

SAME OLD STORY !

For 3. år i træk tabte SES – Sønderjylland Elite Speedway åbningsmatchen mod Holsted Tigers.Nøjagtig som i fjor lød cifrene 37-47 i Holsteds favør. På en halvkold forårsaften, hvor staben havde slidt og slæbt for at gøre banen klar på Vojens Speedway Center, kunne SES...

Fighter Wing elever til speedway

De unge elever på flymekaniker-uddannelsen på Fighter Wing i Skrydstrup får også i 2024 muligheden for at opleve en anden form for teknik og teamwork, når de gratis kan besøge naboerne på Vojens Speedway Center, og opleve tohjulet motorsport i verdensklasse. SES...

Stjernefelt til VM og EM kvalifikation i Vojens

SES – Sønderjylland Elite Speedway har Anders Thomsen, Mads Hansen og Jesper Knudsen til start, når Vojens Speedway Center igen er vært for den nationale VM og EM kvalifikation, til dette års EM-serie og næste års grandprix-serie. Mads Hansen og Benjamin Basso i...

NICKI MOD RESTEN AF VERDEN

Knallertkongen – et liv uden bremser, bekræfter Nicki Pedersens ekstreme sejrsvilje, og hans intense kamp for succes og eksistensberettigelse. Bogen er en rimelig ærlig og filmisk tour-de-force om en speedwaystjernes karriere og privatliv, set igennem hans egne...

Share on social media