DeLuxeHomeart lyser over VM speedway

14/06/2023

Der bliver kastet mere lys over det danske VM Grand Prix på Vojens Speedway Center, lørdag den 16. september. Den Kolding-baserede virksomhed DeluxeHomeart, er trådt til som titelsponsor, for det løb som meget vel kan afgøre dette års verdensmesterskab.

Anders Thomsen med plakaten for SGP 2023 – Foto: Vojens Speedway Center

Af Ib Søby

DeluxeHomeart, udvikler og distribuerer LED stearinlys til detailhandel i hele verden.

– Vores LED lys er jo yderst miljøvenlige og med en lang brændetid, modsat almindelige stearinlys, og i denne tid, med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling, harmonerer vi godt med speedway, som i mange henseender er en miljøvenlig motorsport, siger direktør Claus Poulsen fra DeluxeHomeart.

Det er dog en særlig passion for speedwaysporten som har ført til, at DeluxeHomeart støtter både SES- Sønderjylland Elite Speedway, og nu også det danske VM Grand Prix.

– Min hustru Jette stammer fra Brovst, og da vi mødtes for 23 år siden var vi begge meget interesseret i speedway. Samtidig er vi imponeret over det arbejde som Jacob Olsen og staben på Vojens Speedway Center gør for at fremme dansk speedway, og det vil vi gerne støtte.

Claus og Jette Poulsen har i en årrække arbejdet med brugskunst og boligtilbehør, men i februar 2020 kunne de præsentere det nye naturtro LED stearinlys, der med resin i toppen skaber et wetlook, som ligner flydende stearin.

– Vi har nu globalt patent og har øjensynligt ramt et godt tidspunkt, for interessen og væksten i vores virksomhed er nærmest eksplosiv, siger Claus Poulsen, og fortæller, at DeluxeHomeart distribuerer over 5 millioner LED stearinlys årligt.

Direktør for Vojens Speedway Center Jacob Olsen glæder sig over opbakningen fra virksomheden i Kolding.

– Vi er meget stolte af at DeluxeHomeart er tiltrådt som titelsponsor for det danske VM Grand Prix. Det er et unikt produkt og et erhvervs-eventyr. Det styrker min tro på, at vi kan skabe utraditionelle tiltag i Syd og Sønderjylland, siger Jacob Olsen.

Anders Thomsen og Claus Poulsen – Foto: Frank Cilius
Produktbillede fra DeluxeHomeart katalog

Seneste nyheder

sgp fan zone info 15.-16. september

Her kan du se tidsplanen og aktiviteterne i fan zonen. Indgangen åbner kl. 16.00 fredag og kl. 12.30 lørdag. Lørdag vil det være muligt at gå ud igen efter træning og komme tilbage senere. Man får armbånd ved hovedindgangen hvis man ønsker at benytte denne...

NYBAGT DANSK MESTER DRØMMER OM VM MEDALJE

I fredags kørte Emil Breum fra Ribe sig ind i kongerækken af danske U21-mestre i speedway, og på fredag aften har han muligheden for at tage en VM medalje, og dermed sige farvel til U21-regi med bravur. Foto: Leif P. Lauridsen Af Ib Søby Det er den 21-årige Emil...

VARM VM-WEEKEND VENTER I VOJENS

Uanset vejret fredag og lørdag - som tegner pænt - bliver Vojens Speedway Center igen klodens hotteste mekka i international speedway. Fredag kåres sportens næste U21-verdensmester og lørdag kan årets VM grandprix-serie formentlig finde sin guldvinder i 2023. Foto:...

KAI HUCKENBECK KLAR TIL VM GRAND PRIX I VOJENS

Foto: Frank Cilius Den 30-årige tyske speedwaystjerne kommer til start i lørdagens danske VM Grand Prix på Vojens Speedway Center. Huckenbeck kommer ind som reserve for den skadede polske kører Maciej Janowski. Det bliver første gang, at Kai Huckenbeck kører VM Grand...

Del på sociale medier