STOR RABAT PÅ VM BILLETTER

18/11/2022

Billetterne til det danske VM Grand Prix 2023 er nu i salg.

For de hurtige er der nærmest tale om den perfekte julegave for enhver speedwayfan.

Det er lørdag den 16. september, og dermed kan julegaven – og forventningens glæde – holde sig i over otte måneder!

Vojens Speedway Center tilbyder favorable Early Bird priser med rabat på omkring 30 % på ståpladser og 20 % på tribunepladser. Samtidig gælder billetterne også til den spændende tidskørsel og kvalifikation til Grand Prix startpladserne, som køres samme dag fra kl. 13.00.

Der vil også være den store Fan Zone med autografskrivning og underholdning fra 14.00, hvortil billetterne naturligvis gælder.

Danmark har i 2023 den dobbelte VM-sølvinder og europamester Leon Madsen, SES – Sønderjylland Elite Speedway profilen Anders Thomsen, og nordsjællandske Mikkel Michelsen til start i Grand Prix serien, som indledes i Kroatien lørdag den 29. april.

SGP2 – U21 VM

I 2023 har Vojens Speedway Center også fået tildelt værtskabet for den 3. og afgørende runde i SGP2 –U21 VM. Den køres fredag den 15. september, altså et døgn for det store VM Grand Prix.

Her har Vojens Speedway Center banket priserne i bund.

Alle børn under 15 år kommer gratis ind, og ved at købe til Early Bird priser kan man spare mere en 40% på siddepladser og mere end 30% på ståpladser.

– Vi er stolte over at skulle kåre U21 verdensmesteren, hvor der givetvis vil være danske kørere med – og som måske også vil være spil til medaljer. Vi har sat priserne betragteligt ned, fordi vi gerne vil skabe en festaften, dagen før vores Grand Prix, siger direktør Jacob Olsen.

Danmarks seneste U21 medalje kom i 2021, hvor SES køreren Mads Hansen erobrede sølv.

Mere info:

Billetlugen.dk og vojensspeedwaycenter.dk

Seneste nyheder

BERNTZON FORTSÆTTER HOS SES

Den 30-årige svenske topkører Oliver Berntzon fortsætter sin danske karriere hos SES – Sønderjylland Elite Speedway i 2024. Hermed er SES truppen på ni kørere, inden transfervinduet lukker den 1. marts. Af Ib Søby Tilbage i 2010 var Oliver Berntzon også en del af...

Mads Hansen: Stabilitet er styrke

Den 23-årige Mads Hansen er Sønderjyllands mest markante speedwayprofil i mange år. Han håber på landshold, grandprix wildcard til Vojens, og deltagelse i SEC EM serien i 2024. Men hans altoverskyggende mål er, at udvise stabilitet og fremgang for sine klubhold i...

ZMARZLIK KÅRET AF JOURNALISTER

Foto: Discovery En udvalgt panel af 18 speedway-journalister fra hele verden, har kåret den firedobbelte verdensmester Bartosz Zmarzlik som klodens suverænt bedste i 2023. Hermed blev Zmarzlik den allerførste vinder af den ny-indstiftet pris DET GYLDNE HJUL, anført af...

HANS ANDERSEN STOPPER

En af Danmarks mest succesrige speedwayprofiler gennem tiderne har valgt at stoppe. Efter 23 år som professionel, har Hans Andersen besluttet trække sig tilbage fra den sport, hvor han har givet de danske fans en række store oplevelser - Det føles rigtigt nu. Jeg...

Del på sociale medier