STOR RABAT PÅ VM BILLETTER

18/11/2022

Billetterne til det danske VM Grand Prix 2023 er nu i salg.

For de hurtige er der nærmest tale om den perfekte julegave for enhver speedwayfan.

Det er lørdag den 16. september, og dermed kan julegaven – og forventningens glæde – holde sig i over otte måneder!

Vojens Speedway Center tilbyder favorable Early Bird priser med rabat på omkring 30 % på ståpladser og 20 % på tribunepladser. Samtidig gælder billetterne også til den spændende tidskørsel og kvalifikation til Grand Prix startpladserne, som køres samme dag fra kl. 13.00.

Der vil også være den store Fan Zone med autografskrivning og underholdning fra 14.00, hvortil billetterne naturligvis gælder.

Danmark har i 2023 den dobbelte VM-sølvinder og europamester Leon Madsen, SES – Sønderjylland Elite Speedway profilen Anders Thomsen, og nordsjællandske Mikkel Michelsen til start i Grand Prix serien, som indledes i Kroatien lørdag den 29. april.

SGP2 – U21 VM

I 2023 har Vojens Speedway Center også fået tildelt værtskabet for den 3. og afgørende runde i SGP2 –U21 VM. Den køres fredag den 15. september, altså et døgn for det store VM Grand Prix.

Her har Vojens Speedway Center banket priserne i bund.

Alle børn under 15 år kommer gratis ind, og ved at købe til Early Bird priser kan man spare mere en 40% på siddepladser og mere end 30% på ståpladser.

– Vi er stolte over at skulle kåre U21 verdensmesteren, hvor der givetvis vil være danske kørere med – og som måske også vil være spil til medaljer. Vi har sat priserne betragteligt ned, fordi vi gerne vil skabe en festaften, dagen før vores Grand Prix, siger direktør Jacob Olsen.

Danmarks seneste U21 medalje kom i 2021, hvor SES køreren Mads Hansen erobrede sølv.

Mere info:

Billetlugen.dk og vojensspeedwaycenter.dk

Seneste nyheder

VOJENS FÅR TO VM LØB I 2023

Fyldte tilskuerpladser til 2022 Danish FIM Speedway Grand Prix, Vojens - sponsored by ECCO. Foto: Frank Cilius Danske speedwayfans kan allerede nu sætte kryds i kalenderen ved fredag den 15. september og lørdag den 16. september. Fredagen køres den 3. og sidste runde...

GENVALG TIL GULDHOLD

Foto: Jesper Knudsen i lufttur efter DM triumfen 2022 ( Frank Cilius) Når de regerende danske holdmestre fra SES – Sønderjylland Elite Speedway, efter vinterpausen, indleder sit titelforsvar i 2023, bliver det stort set med den samme trup af danske kørere, som har...

Thomsen og Michelsen får tildelt Wildcard til 2023

Mikkel Michelsen og Anders Thomsen - Foto: Frank Cilius Den danske viceverdensmester, Leon Madsen, får igen selskab af sine to landsmænd Anders Thomsen og Mikkel Michelsen til FIM Speedway Grand Prix 2023. Den nu afsluttede sæson var ikke, som Michelsen og Thomsen...

SES vinder det danske mesterskab på Vojens Speedway Center

Foto: Frank Cilius Det danske mesterskab i SpeedwayLigaen stod i aften imellem Sønderjylland Elite Speedway, Holsted Tigers, Esbjerg Vikings og Slangerup Speedway. En finale, som ikke var til at spå en vinder om på forhånd. Men trods de ligeværdige mandskaber trak...

Del på sociale medier