Næste års danske VM Grand Prix køres 14. september

10/11/2023

Over 14.000 ellevilde fans jublede da Leon Madsen vandt en sjælden dansk hjemmesejr på Vojens Speedway Center for to måneder siden. Fredag formiddag offentliggjorde Discovery Sports Events Grand Prix kalenderen for 2024, og det betyder, at verdenseliten gæster Vojens lørdag den 14. september.

Se hele kalenderen nederst.

Staben på Vojens Speedway Center har talt dagene, og set frem til offentliggørelsen af næste års kalender med spænding, for samtidig åbnes for billetsalget kl. 12.00, hvor der tilbydes op til 30% rabat hen over jul og nytår.

– Vi har mærket en stor interesse og efterspørgsel i ugerne efter Leon Madsens fantastiske triumf, og det er dejligt at vi nu kender datoen, og kan arbejde frem mod at skabe den største motorsportsbegivenhed på dansk grund i 2024, siger direktør Jacob Olsen.

Samtidig har Jacob Olsen indgået en aftale om fornyelse af sponsoratet med DeluxeHomeart, som også var titelsponsor i 2023-udgaven.

En rapport fra den rettighedshavende arrangør Discovery Sports Events viser, at omkring fire millioner tv seere globalt fulgte dette års race, hvor Leon Madsen overhalede svenske Frederik Lindgren og skaffede den første danske Grand Prix sejr i Vojens siden 2012.

VM Grand Prix serien i 2024 består af 11 runder, hvor Vojens Speedway Center bliver værter for det næstsidste. Der åbnes i Kroatien den 27. april og lukkes i polske Torun den 28. september.

Næste års Speedway of Nations – Hold VM – køres i britiske Manchester fra 9. til 13. juli.

SGP   

27. april  Donji Kralevec, Kroatien

11. maj  Warszawa, Polen

18. maj  Landshut, Tyskland

1. juni  Prag, Tjekkiet

15. juni  Målilla, Sverige

29. juni  Gorzow, Polen

17. august  Cardiff, Wales

31. august  Worclaw, Polen

7.  september Riga, Letland

14.  september  Vojens, Danmark

28. september, Torun, Polen

Speedway of Nations

9 – 13. juli, Manchester, England

SGP 2 – U21 –

14. juni Målilla, Sverige

6. september Riga. Letland

27. september  Torun, Polen

SGP 3 – U16 –

28. juni  Gorzow, Polen

SGP 4 – 190cc –

15. juni   Målilla, Sverige

Seneste nyheder

Leon Madsen vælger SES – Sønderjylland Elite Speedway

Den 35-årige grandprix-stjerne og dobbelte VM-sølvvinder, har efter flytningen fra polske Gdynia til fødebyen Vejle, valgt at fortsætte sin danske karriere hos SES - Sønderjylland Elite Speedway. Hermed får Madsen hjemmebane på Vojens Speedway Center, hvor han i...

SPÆNDENDE POLSK PROFIL TIL SES

Den 28-årige Marcin Nowak bliver i 2024 indlemmet i truppen hos SES – Sønderjylland Elite Speedway. I 2023 var Nowak topscorer for Rzeszow, og en vigtig brik i klubbens oprykning til den polske 1. division, som er landets næstbedste række. Foto: Nowak, Facebook Af Ib...

ANDERS THOMSEN & MADS HANSEN FORTSÆTTER HOS SES

Støvet har knapt lagt sig efter sidste uges forrygende DM Hold Superfinale på Vojens Speedway Center, inden puslespillet omkring trupperne til SpeedwayLigaen 2024 er gået i gang. Ud over den dobbelte danske mester og grandprix-vinder Anders Thomsen, fortsættes den...

MADS HANSEN ÅRETS KØRER 2023

Foto: Frank Cilius De syv holdledere i SpeedwayLigaen har udpeget årets kører - og de må ikke stemme på en fra eget hold. Kort før DM Holdfinalen på Vojens Speedway Center, blev den unge SES - Sønderjylland Elite Speedway kører Mads Hansen kåret som året kører, til...

Del på sociale medier