Næste års danske VM Grand Prix køres 14. september

10/11/2023

Over 14.000 ellevilde fans jublede da Leon Madsen vandt en sjælden dansk hjemmesejr på Vojens Speedway Center for to måneder siden. Fredag formiddag offentliggjorde Discovery Sports Events Grand Prix kalenderen for 2024, og det betyder, at verdenseliten gæster Vojens lørdag den 14. september.

Se hele kalenderen nederst.

Staben på Vojens Speedway Center har talt dagene, og set frem til offentliggørelsen af næste års kalender med spænding, for samtidig åbnes for billetsalget kl. 12.00, hvor der tilbydes op til 30% rabat hen over jul og nytår.

– Vi har mærket en stor interesse og efterspørgsel i ugerne efter Leon Madsens fantastiske triumf, og det er dejligt at vi nu kender datoen, og kan arbejde frem mod at skabe den største motorsportsbegivenhed på dansk grund i 2024, siger direktør Jacob Olsen.

Samtidig har Jacob Olsen indgået en aftale om fornyelse af sponsoratet med DeluxeHomeart, som også var titelsponsor i 2023-udgaven.

En rapport fra den rettighedshavende arrangør Discovery Sports Events viser, at omkring fire millioner tv seere globalt fulgte dette års race, hvor Leon Madsen overhalede svenske Frederik Lindgren og skaffede den første danske Grand Prix sejr i Vojens siden 2012.

VM Grand Prix serien i 2024 består af 11 runder, hvor Vojens Speedway Center bliver værter for det næstsidste. Der åbnes i Kroatien den 27. april og lukkes i polske Torun den 28. september.

Næste års Speedway of Nations – Hold VM – køres i britiske Manchester fra 9. til 13. juli.

SGP   

27. april  Donji Kralevec, Kroatien

11. maj  Warszawa, Polen

18. maj  Landshut, Tyskland

1. juni  Prag, Tjekkiet

15. juni  Målilla, Sverige

29. juni  Gorzow, Polen

17. august  Cardiff, Wales

31. august  Worclaw, Polen

7.  september Riga, Letland

14.  september  Vojens, Danmark

28. september, Torun, Polen

Speedway of Nations

9 – 13. juli, Manchester, England

SGP 2 – U21 –

14. juni Målilla, Sverige

6. september Riga. Letland

27. september  Torun, Polen

SGP 3 – U16 –

28. juni  Gorzow, Polen

SGP 4 – 190cc –

15. juni   Målilla, Sverige

Seneste nyheder

LYAGER SEJREDE I VOJENS

Foto: John Bo Jensen Den 26-årige Slangerup kører Andreas Lyager vandt tirsdag aften den danske VM & EM kvalifikation på Vojens Speedway Center. Lyager henviste således Anders Thomsen og Rasmus Jensen til de næste pladser på podiet, mens Benjamin Basso og Frederik...

SAME OLD STORY !

For 3. år i træk tabte SES – Sønderjylland Elite Speedway åbningsmatchen mod Holsted Tigers.Nøjagtig som i fjor lød cifrene 37-47 i Holsteds favør. På en halvkold forårsaften, hvor staben havde slidt og slæbt for at gøre banen klar på Vojens Speedway Center, kunne SES...

Fighter Wing elever til speedway

De unge elever på flymekaniker-uddannelsen på Fighter Wing i Skrydstrup får også i 2024 muligheden for at opleve en anden form for teknik og teamwork, når de gratis kan besøge naboerne på Vojens Speedway Center, og opleve tohjulet motorsport i verdensklasse. SES...

Stjernefelt til VM og EM kvalifikation i Vojens

SES – Sønderjylland Elite Speedway har Anders Thomsen, Mads Hansen og Jesper Knudsen til start, når Vojens Speedway Center igen er vært for den nationale VM og EM kvalifikation, til dette års EM-serie og næste års grandprix-serie. Mads Hansen og Benjamin Basso i...

Del på sociale medier